Skip to main content

Persoonlijke Reisadviseurs

De Peroonlijke Reisadviseurs van Achterhuis Reizen zijn experts op het gebied van reizen en persoonlijke service. Wij werken vanuit ons kantoor, maar we komen ook met veel plezier met je thuis of op je werk.

Wij werken samen met vele Nederlandse en Duitse reisorganisaties, zo kunnen we altijd een passende vakantie voor u vinden en uiteraard tegen de juiste prijs. Ook voor maatwerkreizen, groepen en zakenreizen kun je bij ons terrecht.

We kunnen van alles regelen om je reis helemaal compleet te maken. Denk aan reis- en annuleringsverzekeringen, huurauto's, parkeerplaatsen en hotels bij de luchthavens, transfers, visum etc.

Persoonlijke service

Als Persoonlijke Reisadviseurs werken wij bij voorkeur op afspraak en zijn we ook ’s avonds en op zaterdag bereikbaar. Zo krijg je altijd alle aandacht voor je reis.

Een betere service voor hetzelfde geld

De persoonlijke service van ons kost je niets extra vergeleken met een gewoon reisbureau of internet, maar ontzorgt je des te meer.

Veilig en zorgeloos op reis

Achterhuis Reizen is als franchiser aangesloten bij United Travel en al onze reizen en diensten vallen daarmee onder de voorwaarden en garanties van de ANVR, het SGR en  het Calamiteitenfonds.

Voor elke wens een passende reis

Wij werken samen met vele Nederlandse en Duitse reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en lokale partners. Zo kunnen voor iedereen een passende reis vinden of samenstellen.

Alex Achterhuis

Ik ben een persoonlijk reisadviseur en help je graag bij het samenstellen en organiseren van je reis, zowel privé als zakelijk. Ik ben inmiddels meer dan 20 jaar werkzaam in de reiswereld en heb al vele mooie bestemmingen mogen bezoeken. Als reisleider voor TUI en Neckermann heb ik enkele jaren in het buitenland mogen werken op bestemmingen in Spanje, Griekenland en Egypte. In 2009 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer om mijn passie voor reizen te gebruiken bij het adviseren en organiseren van reizen en vakantie voor anderen.

Voor mijn werk en privé heb ik al vele bestemmingen mogen bezoeken deze kennis gebruik ik dan ook graag bij het geven van advies voor je vakantie.

De volgende bestemmingen heb ik al mogen bezoeken:

Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Engeland, Schotland, Noorwegen, Noord-Macedonië, Griekenland (Kreta, Samos, Kos, Rhodos, Santorini, Pathmos), Spanje (Costa Blanca, Costa del Sol, Costa Dorada, Mallorca, Ibiza, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, Portugal, Madeira, Azoren, Egypte, Tunesië, Turkije, Marokko, Jordanië, Dubai, Oman, Thailand, Argentinië, Brazilië, Mexico, Jamaica, Dominicaanse Republiek, Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Bahama’s, Florida

Meer informatie?         
MAAK EEN AFSPRAAK

 

Openingstijden

Ma-Vrij     09:30 – 17:00

Ma-Do     18.00 - 21.00 op afspraak
Zaterdag  10.00 - 13.00 op afspraak

Adres

Gasfabriekstraat 67
7541 WD  Enschede

(alleen op afspraak)

Contact

Tel: +31 (0)53 4788 275
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FAQ

Vind antwoorden op
veel voorkomende vragen

Welke informatie moet ik verstrekken als ik boek?

Voor het maken van reserveringen bij reisorganisaties, vluchten, hotels, cruises en huurauto's hebben wij je voor- en achternaam nodig zoals ze op het paspoort of ID-kaart staan en je geboortedatum. In sommige gevallen hebben wij ook een kopie van je ID-bewijs nodig.

Verder vragen wij om je adresgegevens, telefoonummer en e-mailadres.

Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken voor het reserveren en organiseren van je reis.

Hoe kan ik mijn reservering betalen?

Je ontvangt van ons altijd een boekingsbevestiging/factuur. Deze kan betaald worden via I-Deal, bankoverschrijving, creditcard of contant.

Heb jij nog extra tips om veilig op reis te gaan?

Zorg altijd dat je goed verzekerd op reis gaat. Wij adviseren je graag over een passende reis- en/of annuleringsverzekering.

Actuele informatie over reisdocumenten, visa en covid-19 vind je op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

www.nederlandwereldwijd.nl

Help! Ik moet mijn reservering annuleren.

Wanneer je onverhoopt je reis moet annuleren zullen we de annuleringsvoorwaarden voor je opvragen. Deze kunnen echter verschillen per leverancier. 

Deze annuleringsvoorwaarden kun je ook altijd terugvinden op je boekingsbevestiging.

Heb je een annuleringsverzekering? Dan helpen je uiteraard bij het indien van de claim en verzorgen wij de benodige documenten die hiervoor nodig zijn.